Onderdelen

Wij hebben een groot assortiment onderdelen op voorraad, zodat we de meeste delen snel kunnen leveren. De voorraad bestaat niet alleen uit slijtagedelen, maar ook de vele kleine onderdelen daaromheen. Door de jarenlange ervaring in onze werkplaats weten we waarnaar de meeste vraag is. Hierop hebben we onze voorraad afgestemd en kunnen we een goed reparatieadvies geven. Ook in ons programma Porsche Design produkten, Tequipmentdelen en accesoires.

We leveren veel orginele Porsche onderdelen. Daarnaast leveren we veel onderdelen via de leveranciers die aan Porsche leveren. Porsche maakt namelijk bijna niets zelf, maar betrekt zijn onderdelen van toeleveranciers.

De onderdelen die wij leveren zijn daarom van orginele kwaliteit, maar zitten daarom niet in de orginele Porsche verpakking, bijvoorbeeld koppelingsdelen van Sachs, Bilstein schokbrekers, Bosch delen, filters, pakkingen, remblokken en kontaktdraden, stuurdelen en lagers. Versnellingsbakdelen, motordelen en motorpakkingsets, mattensets (orgineel en aftermarket met mooi logo) + bekledingsets, restauratie materiaal + adviezen. We hebben ook onderdelen die de Porsche kwaliteit overtreffen (denk o.a. aan bepaalde uitlaatdelen). Als alternatief hebben we niet orginele onderdelen die gunstiger zijn geprijst.

Dit alles wordt altijd vermeld, zodat de klant de keuze kan maken uit de diverse kwaliteiten, bijvoorbeeld imitatie uitlaten van gewoon staal (goede orginele pasvorm, maar roesten snel). Ook voeren we veel roestvrijstalen uitlaten, warmte wisselaars en eindpijpen voor vele Porsche modellen en race delen.

ONZE MERKEN